Werk & Studie

Droom jij van een stage in het buitenland? Of misschien wil je zelfs wel werken in het buitenland om er langer te kunnen blijven en het land beter te leren kennen. Werken of studeren in het buitenland is tegenwoordig steeds eenvoudiger te organiseren, maar er komt natuurlijk wel de nodige voorbereiding bij kijken! Lees je daarom goed in. Wij helpen je hier graag mee op weg. Wil je spaans leren of vrijwilligerswerk doen? Dan je hier ook goed.Werken in het buitenland

Werken in het buitenland

Sommige reizigers sparen van tevoren voldoende om de hele reis te kunnen bekostigen. Anderen willen (een deel van) het benodigde geld verdienen door onderweg te werken. Dat kan op verschillende manieren.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Wil je graag naar het buitenland, maar ook je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan moet je zeker overwegen om vrijwilligerswerk te gaan doen. Je kunt kiezen uit letterlijk honderden projecten in tientallen landen.

Stage in het buitenland

Stage in het buitenland

Stage lopen in het buitenland is dé manier om tijdens je studie een geweldige internationale ervaring op te doen. Wie wil er nou niet tijdens de stageperiode genieten van lekker weer en een mooie omgeving? Een buitenlandse stage is daarom ook niet voor niets erg populair.

In het buitenland studeren

In het buitenland studeren

Steeds meer studenten kiezen er voor om een studie in het buitenland te volgen. Het is een goede manier om de kennis binnen een bepaald vakgebied te vergroten en tegelijkertijd een geweldige buitenlandse ervaring te hebben.

Spaans leren

Spaans leren

Spaans is één van de meest gesproken talen ter wereld. Voor 350 miljoenen mensen is het hun moedertaal en nog eens 150 miljoen mensen spreken Spaans als tweede taal. Geen wonder dus dat veel backpackers graag les willen krijgen voor of tijdens hun reis.


Ben je student en op zoek naar werk in het buitenland? Kijk dan ook eens op Studentenwerk.


Reisloket

Actueel