Reisverzekering

Reisverzekering Een reisverzerkering afsluiten doe je als je op reis of vakantie gaat. Je bent dan verzerd tegen de schade en kosten die het gevolg zijn van onvoorziene gebeurtenissen op vakantie. Je weet tenslotte nooit wat er gaat gebeuren. Maar welke reisverzekering heb je nodig? Wat is er wel en niet gedekt? En zijn er verplichtingen waar je rekening mee moet houden? Op al deze vragen geven we antwoord, zodat je straks met een goed gevoel op vakantie kan!


Reisverzekering afsluiten

Het afsluiten van een reisverzekering is waarschijnlijk één van de meest vergeten aspecten van de voorbereiding op een reis. Maar een reisverzekering is erg belangrijk! Een reisverzekering dekt schades die je oploopt tijdens het reizen. Je kunt bijvoorbeeld je baggage tegen diefstal, verlies of beschadiging (meestal tot een maximum) verzekeren.

Welke reisverzekering heb ik nodig?

Welke reisverzekering geschikt is voor je reis of vakantie hangt af van verschillende factoren. Vragen als: waar ga je heen?, wat ga je doen?, hoe lang ga je weg? en wat neem je mee? spelen hierbij een belangrijke rol. We zetten de mogelijke reisverzekeringen op een rij en zullen aangeven welke verzekering voor welke reis geschikt is.

Wereldreis of lange reis verzekering

Ga je een wereldreis maken? Of voor langere tijd in het buitenland verblijven vanwege werk, studie, vrijwilligerswerk of om rond te reizen? Vergeet dan niet dat je pech kunt hebben. Over het algemeen is de kans op ongelukken, pech, diefstal, ziekte, verloren bagage of dat je per ongeluk schade bij een ander verzoorzaakt groter op het moment dat je op reis bent.


Reisloket

Actueel