Reizen per Magic Bus

Vervoer & transport Vervoer & transport in Nieuw-Zeeland

Magic Bus is een van de grotere busmaatschappijen in NZ die buspassen aanbied over beide eilanden heen. Met behulp van de passen kun je op jouw route de bus in en weer uitstappen. Laat je goed infromeren over het tijdsschema op het moment van jouw reis. Het kan zijn dat er niet iedere dag een bus vertrekt vanaf de plaats waar jij je op dat moment bevind.

Het is het goedkoopst om bij aankomst in NZ naar het kantoor in Auckland te gaan en daar je buspas te kopen. Vaak zijn er erg goedkope last minute aanbiedingen en valt er ook te onderhandelen.

Magic Bus heb ik ervaren als een erg ontspannen manier van reizen. In de bus kun je vooraf je voorkeur voor hostel en dagactiviteiten opgeven. De chaffeur probeert vervolgens de boekingen voor je te maken. Echter ben je zelf ook vrij om vooruit te boeken. 

De reiziger die met Magic Bus meegaat is erg divers. Zowel in nationalitiet en leeftijd als in samenstelling van het reisgezeldschap. Het is makkelijk om contact te maken in de bus, maar het is geen partybus waar de lege flessen drank over de vloer rollen.

http://www.magicbus.co.nz/Nieuw-Zeeland reisblogs