Open-air cinema Sydney in januari en februari

Evenementen Evenementen in Australië

Voor iedereen die naast een groot scherm, ook de surroundings erg belangrijk vindt, is de ST George open-air cinema een must to go to. Een kaartje is wel gemiddeld tien dollar duurder dan een kaartje bij the Greater Union Cinema on George Street waar veel premieres worden gehouden....

Gelukkig krijg je veel voor je kaartje terug. Naast Macguaries Point, aan het water is de plek waar je moet zijn. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad, Opera House en de Harbour bridge. Bovendien is het scherm erg groot!

Kaartjes moet je al begin december aanschaffen. Binnen no-time zijn de kaartjes uitverkocht. Gelukkig is er ook nog een door sale. Op de website van St George Open Air Cinema kun je zien hoeveel kaartjes er zijn voor de door sale.

Tip. Wees op tijd. Rond half zeven gaat de poort open, maar dan staat er al een lange rij. Deze rij geldt ook voor mensen met een kaartje. Mensen zijn er zo vroeg omdat ze dan goede stoelen kunnen reserveren. Zodra je binnenloopt krijg je stickers die je op je stoel kunt plakken.  Daarmee reserveer je jouw plek.

Veel plezier!Tongue out

Website: http://www.stgeorgeopenair.com.au/


Australië reisblogs