Hiking Arenal Hanging Bridges

Bezienswaardigheden Bezienswaardigheden in Costa Rica
Deze Costa Rica wandeling is in een groot regenwoud van 250 hectare beschermd gebied. Dit natuurlijke paradijs bestaat uit twee mijl van wandelpaden, overschrijding van de 15 bruggen, 6 van hen zijn hangende (opknoping) bruggen. Dit spectaculaire ontwerp van hangende bruggen brengt je dichter bij de natuur en geeft je de mogelijkheid om zo dicht bij de grond te zijn als een jaguar , te schommelen als een aap of zo hoog in de lucht te zijn als een eagle.

Een van onze opknoping bruggen heet 'De Waterval Bridge' en is meer dan 60 meter hoog waardoor je een gewelding uitzicht hebt over een prachtige waterval. In aanvulling op elk van onze unieke bruggen, hebben de gasten de gelegenheid om veel te leren over het regenwoud en tijdens de wandeling ziet u een verscheidenheid van wilde dieren.

Tijdens de wandeling zullen onze ervaren gidsen interessante en educatieve informatie uitgeven over de plaatselijke fauna, de geografie en de geschiedenis. Als u geluk heeft kunt u ook de Arenal vulkaan zien.

Website: http://www.costaricareizen.com/activiteiten/hiking-arenal-hanging-bridges


Costa Rica reisblogs