Reisgids Barbados


Wie op zoek is naar een tropische vakantiebestemming met vriendelijke mensen én uitstekende faciliteiten, hoeft niet verder te zoeken. Barbados is een paradijs dat met de tijd is meegegaan zonder de integriteit op te offeren. Er komen 500.000 toeristen per jaar naar het land, maar toch kun je je hier prima alleen wanen in het kalkstenen landschap of op de vele parelwitte stranden.

Naast uitstekende watersportmogelijkheden als surfen, zeilen en duiken, heeft Barbados ook een aantal interessante bezienswaardigheden. Harrison's Cave bijvoorbeeld is een enorm grottenstelsel dat je vanuit een treintje kunt verkennen. De Morgan Lewis Windmolen herinnert aan de kortstondige periode waarin Nederland Barbados bezette en er suikerriet verbouwde. Je reist gemakkelijk van attractie naar attractie in je huurauto of maakt gebruik van het uitstekende openbaar vervoer als je je tegoed hebt gedaan aan de lokaal geproduceerde rum.

Laatste reistips Barbados

amazon travel

Vervoer & transport Vervoer & transport in Barbados Barbados

From Amazon travel, by bus, small plane or private guide . Quito is a unique city, rich in history which should be explored if time The Amazon travel Rainforest has long been a symbol of mystery...


Meer reistips Barbados

meer Barbados tips


Barbados landinformatie

Vlag: Vlag Barbados
Hoofdstad: Bridgetown
Aantal inwoners: 279254
Oppervlakte: 431.0 km2

Barbados grenst aan:

Barbados reisblogs