Rechtstreekse vluchten..... met kinderen!

Vervoer & transport Vervoer & transport in Verenigd Koninkrijk

Dit jaar wilden we graag een rechtstreekse vlucht naar het Zuidwesten van de US.                         Helaas zijn er niet veel (of weinig betaalbare) vluchten beschikbaar die rechtstreeks vanuit Amsterdam naar San Francisco, Los Angeles, of bijvoorbeeld Phoenix gaan. Meestal land je eerst aan de oostzijde of het mid-westen, waarna nog een interne vlucht van minimaal 3 uur benodigd is. Dit is wat lastiger voor kleinere kinderen vanwege het tijdsverschil en dat ze dan al ongveeer 6 tot 7 uur in het vliegtuig hebben gezeten. Ze moeten dan vaak ook nog gemiddeld 1 tot 2 uur wachten op de aansluitende vlucht.

Onze keuze dit jaar is was London Heathrow waar Britisch Airways een ruime aanbod heeft aan rechtstreekse vluchten naar de US.

Voor reizen met kinderen is dit een interessante keuze omdat de langste vlucht dan rechtstreeks naar de hoofdbestemming is. Vanuit Amsterdam is het ongveer 45-60 minuten vliegen naar London Heathrow (dus alles is dan nog steeds spannend en leuk), daarna is het ongeveer 9 uur en 30 minuten naar Las Vegas of vergelijkend qua tijd naar San Francsico of LA..

Website: www.britishairways.com


Verenigd Koninkrijk reisblogs