Multi Banko

Budget & geldzaken Budget & geldzaken in Portugal

Je kan enkel pinnen in winkels en bij pinautomaten als het MB logo er op staat. Dat is wel iets om rekening mee te houden. Ik ben geen enkele pinautomaat tegen gekomen zonder MB logo maar niet elke winkel of restaurant accepteert je Nederlandse pinpas.

Ze zeggen dat Portugal goedkoop is maar dat is niet altijd zo. Het is goed opletten. De excursies zijn erg prijzig. Je kan beter zelf een auto huren, dat scheelt je enorm in de kosten.

In de restaurants word je gelokt met goedkope prijzen voor maaltijden. De drankjes gaan er doorgaans vlot doorheen en de toetjes (ijs) zijn erg duur. Dus het uit eten gaan, zeker met een gezin, loopt al snel in de papieren. Je kan beter later een ijsje nemen bij een plaatselijk souvenirwinkeltje aangezien de goedkoopste ijsjes in een restaurant al gauw 4.50 euro zijn of meer terwijl je maaltijd zelf tussen de 5 en 11 euro kost. Ook is het opletten bij de drankjes. Niet elk restaurant vermeld de prijzen van hun drankjes op de kaart. Zo kunnen ze je alles rekenen..

Website: http://algarve.angloinfo.com/countries/portugal/multibanco.asp


Portugal reisblogs