lastminutes voor vliegtickets

Vervoer & transport Vervoer & transport in Nederland

Wat me toch al enige tijd heeft bezig gehouden, wanneer zijn vliegtickets nou echt voordelig? Het moet namelijk toch mogelijk zijn om tegen een redelijk bedrag te kunnen vliegen en op reis te gaan?

Voor vakanties heb je altijd van die aparte secties op bijv Sunweb of D-reizen, waar er dan voor een prikkie een vakantie kan worden geboekt. Je kan dan alleen maar vaak uit een aantal mogelijkheden kiezen, maar dat zou de pret niet mogen drukken natuurlijk! Maar wat ik nou nooit is tegen kom zijn van die lastminutes voor vliegtickets. Gewoon voordelig ergens heen vliegen op het laatste moment en zelf je hotel ter plekke regelen.

Ik heb laatst is een mailtje gestuurd naar schipholtickets.nl Om te vragen waarom zij en andere vliegtickets aanbieders nou niet is lastminute vliegtickets aanbieden.

Ik kreeg het volgende terug:

Beste Anja,

Bedankt voor je bericht. Ondanks dat er veel vraag is naar Lastminute vliegtickets(lees: voordelig vliegen en morgen bijvoorbeeld vertrekken), is het niet mogelijk om dit ook daadwerkelijk aan de klanten aan te bieden. Over het algemeen gezien worden de vliegtickets steeds duurder naar mate de tijd vordert en het vliegtuig voller raakt.

Wanneer iemand zijn vliegticket annuleert, kan het zijn dat de betreffende luchtvaartmaatschappij dit voordelige vliegticket weer aanbiedt. Maar in theorie werkt dit niet altijd zo. Wilt u dus alles in eigen hand hebben? Dan moet u vroeg uw vliegtickets zien te boeken of wachten op een aanbieding van een van de vele luchtvaartmaatschappijen.

Als u toch echt graag lastminute wilt reizen, dan raden wij u aan om een pakketreis te boeken. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. (naam)

SchipholTickets.nl.

Nou voor degene die dit dus nog niet wisten, dacht ik dus.. bij deze! : - )

Gr,

AnjaNederland reisblogs