Vakantiepark boeken

Hotels & hostels Hotels & hostels in Nederland

Een leuke en relatief goedkope manier om de vakantie in eigen land (of Europa) door te brengen is door het verbijf in vakantieparken. Als je een handig overzicht wil van alle vakantie- en bungalowparken , kijk dan eens op Parkvakanties. De site vergelijkt alle parken en je kan er ook eenvoudig zoeken op verschillende voorkeuren!

Je kan er ook last-minutes boeken naar bijvoorbeeld een populair vakantiepark als Vakantiepark Beekse Bergen.

Vakantieparken en bungalowparken voor kinderen

Vakantieparken en bungalowparken zijn voor kinderen ook vaak één groot feest. Zo zijn er parken waar je naast een leuke speeltuin en een zwembad ook nog een compleet animatieprogramma en Kids Club hebt. Ideaal want zo kunnen papa en mama lekker ontspannen met een kop koffie bij het restaurant. :-)

Populaire regio's in Nederland voor een verblijf in een vakantiepark zijn de Veluwe, de Waddeneilanden, Drenthe, Zeeland en ook Limburg. Vaak zijn de parken gelegen midden in de natuur of aan de kust. Zo kun je direct vanuit je huisje de natuur in. En mocht het geen mooi weer zijn dan is een overdekt zwembad meestal een goed alternatief!

Vakantiepark aanbieders

De bekendste aanbieders van vakantieparken in Nederland zijn: Landal GreenParks, Center Parcs en Roompot Vakanties. Samen vertegenwoordigen ze meer dan 150 parken!

Als je gebruik maakt van een korting, voordeel actie of speciale aanbieding dan kun je soms voor hele leuke prijzen een bungalow huisje boeken. Niks mis mee toerist in eigen land!

Website: http://www.parkvakanties.nl/


Nederland reisblogs