Je mooiste momenten op je telefoonhoesje laten bedrukken door B2C Telecom

Bellen & internet Bellen & internet in Nederland
Gaan we op reis dan zorgen we er natuurlijk voor dat we niets maar ook NIETS vergeten. Vliegtickets, koffer, portemonnee, pasjes, telefoon, camera en natuurlijk een foto om je thuis niet te vergeten en je familie en vrienden dicht bij je hart te hebben, ja ook op vakantie. Dan ben je al op je bestemming en zorg je er hoe dan ook voor dat je heel veel foto's en video's maakt van al die leuke plaatsen en natuurlijk jezelf.

We kennen het allemaal; foto's die je maakt maar er nooit wat mee doet verder. We zien ze niet aan de muren of op een tafel mooi ingelijst, nee we nemen de moeite niet eens om hem te laten drukken en in de album te doen (wie überhaupt nog een album heeft tegenwoordig). Wij hebben hier wel een super leuke en creatieve oplossing voor: laat je eigen hoesje bedrukken door B2C Telecom en haar geweldige 3D programma genaamd de Phone Case Designer. Jaaa het klinkt al zo stoer hoe leuk zal het dan zijn wanneer je hem gebruikt?

De Phone Case Designer is ontworpen speciaal voor B2C Telecom en heeft  unieke functies. Zij onderscheiden zich alle andere aanbieders door de geweldige 3D functie die je hoesje kan laten draaien nadat je het ontworpen hebt en kan uitvouwen en weer dichtklappen. DUS: zo goed als echt al zien hoe je telefoonhoesje er van alle kanten uit komt te zien en eventueel een aanpassing nog nodig is of niet. Effecten toevoegen kan zodat je een leuke glossy laag krijgt, maar liefst 5 plaatjes toevoegen en natuurlijk je naam erbij zetten zijn is mogelijk. Ook kiezen om verschillende kleuren te combineren kan en het meest unieke waarin ze zich weer onderscheiden is dat ze het hoesje volledig kunnen beprinten. Dus ook de 'rug' van zo een boekhoesje waar je pasjes ook in kunnen maar ook het afsluit lipje dat eroverheen valt.

Leg je momenten vast op een telefoonhoesje en draag je herinneringen en leuke momenten altijd met je mee. Je hebt ze dan ook echt altijd bij je want je telefoon vergeet je nooit dat is zeker! Wij printen voor alle merken hoesjes en alles wat niet online staat is op aanvraag te beprinten binnen 2 werkdagen! Hoesjes (ook andere accessoires) voor de Hauwei Ascend P8 LiteSamsung Galaxy Core Prime. Lg G4, HTC One M9, Microsoft Lumia 535 zijn zeer populair om te beprinten momenteel. Ga nu via de volgende link naar het programma op de site en ervaar het zelf: https://www.b2ctelecom.nl/zelf-hoesje-ontwerpen! Verkoop van maar liefst meer dan 10.000 producten zoals telefoonhoesjes, laders, externe opladers de zogenoemde Powerbanks, glazen screenprotectors etc. voor alle bekende maar ook minder bekende merken.Nederland reisblogs