Travel Active - High School Holland

Werk, studie & vrijwilligerswerk Werk, studie & vrijwilligerswerk in Nederland

High School in Nederland? Precies! Lijkt het u leuk om de beginselen te leren van een andere taal? Nieuwe gerechten te proeven en te luisteren naar verhalen van verre en soms vreemde landen? Dan is het High School Holland programma iets voor u! Via het High School Holland programma komen er jaarlijks tientallen buitenlandse studenten uit de hele wereld naar Nederland om kennis te maken met onze Nederlandse cultuur en taal.

Deze studenten zijn in de leeftijd van 15 tot 19 jaar en komen voor een periode van 4 tot 10 maanden om hun grote Nederlandse avontuur te beginnen. Kunt u uitleggen hoe het poldermodel werkt? Waarom wij met z’n allen op 27 april (Koningsdag) uit ons dak gaan? Door deel uit te maken van een Nederlands gastgezin leren zij ‘van binnenuit’ hoe het is om te wonen in Nederland.

Als gastouders geeft u een buitenlandse student een tweede huis, een veilige haven en de mogelijkheid om in Nederland op ontdekkingsreis te gaan. Het is niet alleen een ontzettend leuke en leerzame ervaring, maar ook een culturele uitwisseling van ideeën en ervaringen, zeker ook voor uw eigen kinderen die het vaak enorm leuk en spannend vinden om tijdelijk een buitenlandse gastbroer of gastzus te hebben. Lees hier meer over het programma, de voorwaarden en de mogelijkheid om dit culturele avontuur tegemoet te gaan.

Website: www.travelactive.nl/high-school-holland


Nederland reisblogs