La dolce vita begint bij Bella Toscane!

Hotels & hostels Hotels & hostels in Italië

Met de vakanties in het vooruitzicht gaan we op zoek naar de perfecte bestemming om het hectische leven te ontvluchten. Zon, natuur en rust staan bovenaan ons verlanglijstje en de reisgidsen worden zorgvuldig doorzocht om dit te vinden.  Voor de liefhebbers van Toscane, maar ook voor de mensen die de schoonheid van deze streek in Italië nog moeten ontdekken, biedt Bella Toscane een uitkomst.

Typisch Toscane

Toscane is een gebied in Italië dat wordt gekenmerkt door glooiende heuvels en vele wijngaarden. Het landschap wordt gesierd door cipressen en olijfbomen en overal vind je pittoreske dorpjes met oude straatjes. Het gebied staat ook bekend om zijn wijnen zoals de Chianti, Brunello di Montalcino en De Vino Nobile di Montepulciano, en ook in Toscane kun je genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken. Overal waar je komt een uitzicht als op een ansichtkaart, dat is Toscane, een romantische droom.

Agritoerisme

De streek Toscane stimuleert agritoerisme. Een agriturismo is een vakantieverblijf op een landgoed of boerderij tussen de wijngaarden of de graanvelden. Boeren hebben vaak een te lage opbrengst, waardoor ze naast hun bedrijf een agriturismo beginnen. Deze accommodaties kunnen verschillen van simpel tot zeer luxe. Vaak is er de mogelijkheid om er te eten en een kijkje te nemen achter de schermen van het bedrijf.

Bella Toscane

Bella Toscane heeft contacten met verschillende agriturismo's om u een onvergetelijke vakantie aan te bieden. De accommodaties zijn gelegen in een van de mooiste gebieden in Toscane, tussen de heuvels van Siena en Montalcino. Daarnaast worden er verschillende recreatieve mogelijkheden in de directe omgeving aangeboden, zoals kooklessen, wijnproeverijen of een kaastour. Het gebied is een ideaal uitgangspunt om Toscane verder te ontdekken en steden zoals Siena, Montepulciano, Pienza, Pisa en Florence zijn met de auto goed te bereiken.

Huren en kopen in Toscane

Het huuraanbod van Bella Toscane omvat verschillende appartementen, kamers en een villa, die allen voorzien zijn van een tuin met zwembad voor de nodige ontspanning. Tijdens het verblijf is er de vrijheid om de vakantie naar eigen wensen in te vullen. Naast het huuraanbod kan Bella Toscane ook helpen met de koop van een eigen droomhuis in Toscane. Bella Toscane biedt hulp bij aan- en verkoopbemiddeling, begeleiding bij bouw en verbouw, juridische advisering en financieringen. Kortom; wat je ook zoekt, la dolce vita begint bij Bella Toscane!

Website: www.bellatoscane.nl


Italië reisblogs