Jongeren vakantie in Sunny beach (Bulgarije)

Bezienswaardigheden Bezienswaardigheden in Bulgarije

Sunny beach (ook wel bekend als Zonnestrand) in Bulgarije is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de populairste vakantiebestemmingen voor jongeren. Hier is namelijk alles te vinden waar een goede jongeren vakantie aan moet voldoen. Denk aan heerlijk weer, prachtige brede stranden, een zeer lange en gezellige boulevard, een overvloed aan uitgaansgelegenheden en dat ook nog eens voor een zeer scherpe prijs! Bulgarije is namelijk een van de weinig overgebleven bestemmingen waar je als toerist niet de hoofdprijs betaalt.

Enorme keuze aan restaurants, bars en discotheken
Wie graag van het nachtleven geniet kan in Sunny beach zijn of haar hart ophalen. Aan de
boulevard zijn vele restaurants, bars en discotheken te vinden, waar tot diep in de nacht gefeest kan worden. Het aanbod is enorm en bovendien ook nog eens erg veelzijdig. Van gezellige après-ski feestcafés en bruine kroegen, tot aan clubs waar elke avond stevige dance muziek gedraaid wordt door diverse bekende dj's. Sunny beach biedt letterlijk voor ieder wat wils! Deelname aan een van de vele georganiseerde kroegentochten is de ideale manier om de hotspots van Sunny beach te leren kennen. Voor de echte feestbeesten worden er bovendien regelmatig beachparty's georganiseerd, waarbij natuurlijk cocktails, barbecue en een schuimkanon niet mogen ontbreken.

Verschillende keuzes aan accommodaties
Ook is hier veel variatie in accommodatie keuze. Hotel, Appartement en vakantie villa. Het laatste ord steeds populairder. Zo kan een grote groep mensen goedkoop en onder een dak verblijven in een grote villa.

Vele soorten excursies en activiteiten
Behalve een bruisend uitgaansleven heeft Sunny beach nog een hoop meer te bieden. Zo zijn er pannende activiteiten te beleven, waaronder een jeep-safari en quad rijden. Ook is het mogelijk om de onderwaterwereld van de Zwarte Zee te ontdekken door te gaan duiken, een echte aanrader! Het bezoeken van het waterpark net buiten Sunny beach is heerlijk om op een warme dag even af te koelen en te genieten van de vele soorten glijbanen. Jongeren die het overdag liever een beetje rustiger aan willen doen, kunnen ook kiezen voor een heerlijke relax cruise. Een prima manier om even bij te komen na een korte nacht!

Cultuur en shoppen in (de buurt van) Sunny beach
Wie naast het feesten graag ook iets van cultuur wil ervaren kan het schiereiland Nessebar
bezoeken. In dit sfeervolle vissersdorpje bevinden zich vele smalle straatjes met winkels,
restaurants, bars en terrasjes. Een leuke manier om tijdens de vakantie ook iets van het authentieke ulgarije mee te krijgen. Ook zijn zowel Nessebar als Sunny beach erg geschikt om gezellig een dag te gaan shoppen. In de vele winkels is van alles te vinden, zoals souvenirs, merkkleding, sieraden en parfums tegen goede prijzen.Bulgarije reisblogs