toeristenbureautje

Voorbereiden en meenemen Voorbereiden en meenemen in Thailand

Natuurlijk kun je van te voren van alles gaan regelen, maar vaak is het net zo handig (en goedkoper) om ter plekke alles te regelen zoals uitstapjes, vervoer, visum, enz. Je kunt het zelf allemaal regelen, maar soms is het wel zo fijn om iemand mee te laten helpen die de taal spreekt en er verstand van heeft. Scheelt vaak veel tijd.

in Bangkok heb ik Wan ontmoet. Een heel vriendelijk Thais meisje met een eigen beautje. Wan kan ontzettend veel voor je regelen en je adviseren in van alles en nog wat. Daarnaast kost het je niets extra, want Wan krijgt haar comissie vanuit de bedrijven waarvan zij iets verkoopt. Jij hoeft dus niet extra te betalen.

Wan zit met haar toeristen bureautje in een straat parallel aan Koh San Road. En als je daar dan toch bent, kun je naast het bureautje een drankje doen in het barretje waar elke avond livemuziek gespeeld wordt. heel gezellig!

het adres:

Au-Thong Travel
76/1-2 Rambuttri Rd.

Taladyod Banglamphu Bangkok 10200

(Worldwide &Domestic Air Ticket, Special Dive Packages for Koh Tao, Tourist Visa Service, Accommodation, Train Bus Boat ticket)Thailand reisblogs

Er zijn nog geen reistips

Er zijn nog geen fotoseries