Hell Fire Pass en Erawan Watervallen

Bezienswaardigheden Bezienswaardigheden in Thailand

Ga met een scooter deze twee attracties af. Het is best een stukje rijden maar heerlijk om te doen. Ga eerst naar Hell Fire en vertrek een beetje op tijd in de ochtend zo rond een uurtje of half 9. Als je eind mei reist heb je dikke kans dat je er 1 van de weinige mensen bent en juist dan is het daar fantastisch en indrukwekkend. Heel bijzonder om daar als enige rond te lopen. De kant en klare tourtjes die je in Kanchanaburi kunt boeken zijn vaak prijzig hier naar toe terwijl je er geen entree hoeft te betalen. Ze vragen wel een kleine donatie.

Cross daarna door naar Erawan, daar ben je dan rond een uurtje of 3, dit lijkt vrij laat omdat het park tot half 5 open is maar het grote voordeel is dat alle touristen die met een tour komen al weg zijn. Bikkel echt even door tot het 7de level want je beland in het paradijs. Als je daar als enige bent wil je er nooit meer weg en lijkt het alsof je in de droomvlucht van de Efteling bent, heel bijzonder. Wij waren pas 17:30 uur weer beneden en hebben toen zelfs nog kunnen zwemmen onder de waterval, niemand die daar iets van zij. Sterker nog, er was ook niemand meer.

Rustig aan weer terug scooteren en je hebt de dag van je leven gehad. Goedkoop, je kunt stoppen waar je wilt, overal de tijd nemen zolang je wilt en zonder geblaat van andere touristen! Je hoeft niet bang te zijn dat je verdwaalt want alles staat onderweg heel duidelijk en in Westers schrift aangegeven en de wegen zijn echt heel goed.Thailand reisblogs