Reisgids Singapore


Dit kleinste land van Zuidoost-Azië bestaat eigenlijk uit één grote stad, die zich uitstrekt over verschillende eilanden. De skyline van Singapore is imposant en kan zich meten met die van andere Aziatische steden als Hong Kong en Tokio. Het is een uitermate schoon land waar de ijzeren discipline een mondaine levensstijl niet in de weg staat. Singapore barst uit elkaar van hippe restaurantjes, hotels van wereldklasse, innovatieve kunst en meer winkels dan je in één vakantie binnen kunt lopen.

Wie even weg wil uit de drukte van het centrum, heeft verschillende opties. Je kunt diverse watersporten beoefenen in Singapore of bepaalde regio's per fiets verkennen. Op het mooie eiland Sentosa tref je verder een wandelpark aan, een twee kilometer lang strand en accomodaties in alle budgetklasses. Liefhebbers kunnen hier zelfs met dolfijnen zwemmen. Meer dieren vind je in de Singapore Zoo, waar je vrijwel geen tralies tegenkomt omdat de beesten in natuurgetrouwe verblijven leven.

Laatste reistips Singapore

Neem weinig mee

Voorbereiden en meenemen Voorbereiden en meenemen in Singapore Singapore

Alleen een kleine rolkoffer is voldoende om datgene mee te nemen wat je echt nodig hebt.Je hoeft nooit op je koffer te wachten,hij kan niet weg raken en je reist comfortabel.Koop je veel spullen...


Meer reistips Singapore

meer Singapore tips


Singapore landinformatie

Vlag: Vlag Singapore
Hoofdstad: Singapore
Aantal inwoners: 4425720
Oppervlakte: 692.7 km2

Singapore grenst aan:

Singapore reisblogs