Ervaar Parijs net even anders!

Werk, studie & vrijwilligerswerk Werk, studie & vrijwilligerswerk in Frankrijk

Parijs is de stad der liefde, mode en architectuur. Er is geen stad in Europa met zoveel sfeer en uitstraling als Parijs. De klassieke omgeving en rustige atmosfeer zijn het hele jaar door bewonderingwaardig . Er is waarschijnlijk niemand op aarde die niet gecharmeerd is door de hoofdstad van Frankrijk.

Houd jij ook zo van Parijs en zou je er graag een tijdje wonen? Denk dan eens aan het volgen van een taalcursus frans in deze stad. Geniet iedere dag van de romantische straatjes, de modieuze boetiekjes en de adembenemende architectuur. Dat terwijl je tegenlijkertijd aan je talen kennis werkt en de Franse cultuur leert kennen.

Voor reizigers die iets méér uit hun vakantie willen halen zijn taalreizen ideaal. Je leert niet alleen een taal beheersen, je sluit ook nieuwe vriendschappen en je ziet je verblijf land door de ogen van de lokale inwoners.

Gedurende de dag werk je aan je kennis van de Franse taal en de cultuur in kleine groepjes. In de avond breng je de theoretische kennis meteen in de praktijk.

De Fransen zijn behoorlijk chauvenistisch wanneer het aan komt op hun taal. Ze spreken liever geen andere taal, wat jou in staat stelt veel te oefenen. Je leert een taal immers toch het beste door het veel te spreken.

Terwijl jij aan je uitspraak werkt kom je meer te weten over de geschiedenis en cultuur van Frankrijk. Daarnaast bemachtig je de beste reis tips voor Parijs en Frankrijk. De lokale bevolking kent Frankrijk toch altijd beter dan een reisbrochure. Gegarandeerd dat jouw nieuwe "amies" je de weg wijzen naar de meest ultieme plekjes in zowel binnen als buiten Parijs.

Verblijf in je eigen appartement in hartje stad en voel je thuis tussen de Parijzenaren. Beleef Parijs op je eigen manier. Geniet van Franse muziek, Frans theather en de Franse keuken zonder vertaal gids.

Ervaar de stad van de romantiek op je eigen manier. Ontdek zelf de beste patisseries, de mooiste uitkijkpunten over de stad en de gezelligste cafés.

Leer het echte Parijs kennen en zie de stad door het vizier van een Parijzenaar. Gegarandeerd dat de lokale bevolking jou het échte Parijs kan laten zien. Het Parijs dat menig toerist niet te zien krijgt.

Geïnspireerd? Kijk dan vooral even op de website van ESL taalreizen en stel jouw eigen taalreis samen.Frankrijk reisblogs